FOTO Un tânăr din Botoșani, bătut cu sălbăticie pe marginea unui drum. Poliția a deschis dosar penal

Un tânăr din județul Botoșani a fost bătut cu sălbăticie pe marginea unui drum, iar în acest caz Poliția a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri sau alte violențe.

Florin Sava are 23 de ani și este din comuna Albești. Vineri după amiază, botoșăneanul mergea pe un drum comunal, iar la un moment dat a fost ajuns din spate de trei adolescenți, cu vârste de 16 și 17 ani, care l-au bătut cu bestialitate, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Victima a fost ridicată de pe marginea drumului de cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță și a fost dus la spital.

Agresiunea a avut loc după ce doi dintre agresori i-au trimis lui Florin Sava mesaje audio de amenințare.

Dacă te-am prins … Să moara mama… Te bag în spital, nebunule. Ai înțeles? (…) Dacă te prind, te nenorocesc. Să moară nepoții ei! Nici salvarea nu are ce să îți facă”, a transmis unul dintre agresori.

Polițiștii susțin că ancheta penală este în desfășurare și că agresorii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri sau alte violențe.

Se pare că între victimă și agresori ar fi existat un conflict mai vechi.

VIDEO Nenorocire la Botoșani! Un copil a murit, iar altul este grav rănit după ce au fost aruncați pe geam de propria mamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *