VIDEO Protestul din fața Consiliului Județean s-a mutat în fața Maternității: „Rușine să vă fie”

Protestul din fața Consiliului Județean și a Prefecturii Botoșani s-a mutat în fața Maternității Botoșani. Sute de persoane au aprins candele și au scandat numele Alexandrei.

„Rușine să vă fie” au strigat protestatarii, care cer să i se facă Alexandrei, mămica de 25 de ani, care astăzi a fost băgată în pământ.  Cu inima frântă de durere, fratele acesteia și-a strigat revolta și neputința și consideră că Alexandra putea fi salvată dacă acele cadre medicale care erau de serviciu ar fi dat dovadă de umanitate.

„Sunt oameni fără scrupule, oameni care… nu știu… criminali cu diplome. Aceștia care sunt criminali în serie îi bagă la pușcărie, aceștia cu diplome mai greu că au învățat să fie criminali. Alftel nu pot să-i numesc. Și noi, pe stradă, dacă vedem un câine pe stradă că l-a călcat mașina, tot îl iei și îl dai un pic deoparte. Te uiți la el, nu? Și tu ca om, care vine și îți cere ajutor se imploră de tine, nu răspunzi la mesaje, la telefon, nu-l bagi în seamă. Eu nu pot să-i mai cataloghez, nu știu, nu am cuvinte. Vreau să se facă dreptate. Putea să fie fata primarului, putea să fie fata prefectului, putea să fie fata oricui de aici, soția, mama, fata oricui. Am avut eu ghinionul cu sora mea”, a mărturisit fratele Alexandrei, Vlad Miron.

One thought on “VIDEO Protestul din fața Consiliului Județean s-a mutat în fața Maternității: „Rușine să vă fie”

  1. Chiar credeți ca le este rușine? Ma mir cum de n-au ieșit în poarta Maternității sa le ceara șpagă protestatarilor pentru ca fac galagie si ei nu pot dormi in gardă…Medicii au devenit o casta de indivizi lipsiți de emlatie și ahtiați după bani care, mulți dintre ei, ar trebui sa înfunde pușcăriile. Cel mai amuzant este ca majoritatea au câte o icoana prin cabinet, sa ne arate cat de credincioși sunt ei. Nu am văzut niciun medic care sa se revolte fata de felul îngrozitor în care a fost ” tratată” biata femeie. Unii au dat share la niște poezii… Chiar asta este ce ne trebuie? Poezii? Eu cred ca medicii ar trebui sa-și facă curățenie în propria ogradă prin luări de poziție, nu prin poezii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *