FOTO & VIDEO Protestul „Dreptate pentru Alexandra” în fața Prefecturii Botoșani. „Sunt oameni fără scrupule, criminali cu diplome”

Zeci de persoane s-au adunat luni seară, în fața Prefecturii Botoșani pentru a participa la protestul „Dreptate pentru Alexandra”. Cu inima frântă de durere, fratele acesteia și-a strigat revolta și neputința și consideră că Alexandra putea fi salvată dacă acele cadre medicale care erau de serviciu ar fi dat dovadă de umanitate.

„Sunt oameni fără scrupule, oameni care… nu știu… criminali cu diplome. Aceștia care sunt criminali în serie îi bagă la pușcărie, aceștia cu diplome mai greu că au învățat să fie criminali. Alftel nu pot să-i numesc. Și noi, pe stradă, dacă vedem un câine pe stradă că l-a călcat mașina, tot îl iei și îl dai un pic deoparte. Te uiți la el, nu? Și tu ca om, care vine și îți cere ajutor se imploră de tine, nu răspunzi la mesaje, la telefon, nu-l bagi în seamă. Eu nu pot să-i mai cataloghez, nu știu, nu am cuvinte. Vreau să se facă dreptate. Putea să fie fata primarului, putea să fie fata prefectului, putea să fie fata oricui de aici, soția, mama, fata oricui. Am avut eu ghinionul cu sora mea”, a mărturisit fratele Alexandrei, Vlad Miron.

Cei care au participat la protest au adus flori pe treptele din fața Prefecturii și au afișat mesaje la adresa cadrelor medicale. Între timp, Ministerul Sănătății a transmis un comunicat prin care arată că au fost descoperite o serie de nereguli în activitatea desfășurată de personalul medical care era de serviciu în ziua tragediei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *