Tânăr dat jos de la volan și încătușat de polițiștii botoșăneni

Polițiștii din cadrul Secției de de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au emis, pe 20 august, ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Manoleasa, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de prelevare mostre biologice de sânge.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 20 august 2023, a condus un autoturism, pe raza comunei Avrămeni, fără a deține permis de conducere, sub influența băuturilor alcoolice, refuzând testarea alcooltest și ulterior prelevarea de mostre biologice de sânge.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele, autoturismul fiind indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

FOTO Ea este mămica din Botoșani care și-a aruncat copiii pe geam. Cel mic a murit, iar celălalt se zbate între viață și moarte

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *