Tânărul din Botoșani dispărut la Constanța este agent de poliție. Botoșăneanul, căutat în continuare de scafandri

Tânărul din municipiul Botoșani dispărut, vineri seară, la Constanța este agent principal de poliție de penitenciar. Botoșăneanul în vârstă de 35 de ani este angajat al Penitenciarului Botoșani.

El se afla în concediu la Eforie Nord, alături de familie, iar vineri seară a intrat în apă pentru a salva un copil de șase ani, care nu mai reușea să înoate spre mal. Băiețelul a reușit să iasă din apă, însă polițistul de la Penitenciarul Botoșani a fost prins de curenții apei și a dispărut.

O tânără din Constanța a văzut întreaga scenă și a sunat la 112, cerând sprijinul angajaților de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. La fața locului au ajuns și 11 scafandri constănțeni, care au început căutările.  Oprite pe timpul nopții, căutările au fost reluate sâmbătă dimineață. Până sâmbătă după-amiază, botoșăneanul nu a fost găsit.

Bunurile personale ale polițistului au fost găsite pe un șezlong de pe plaja din fața complexului Steaua de Mare din Eforie Nord. Pe baza documentelor, a fost anunțată și soția acestuia, care cel mai probabil la momentul respectiv era la hotel. Bărbatul dispărut este tatăl a doi copii.

Accident într-o localitate din Botoșani! Un polițist de frontieră a dat cu mașina peste un adolescent

 

2 thoughts on “Tânărul din Botoșani dispărut la Constanța este agent de poliție. Botoșăneanul, căutat în continuare de scafandri

  1. agentii de politie sunt la politie , omul e gardian paznic de hoti , politia locala e paza orasului .. politia era doar cei ce prind hoti . doar c politicienii iau facut pe toti la fel sa nu ii poata confunda!

  2. @alegător Încă odată dovada că angajații MAI care nu sunt polițiști sunt mai altruiști decât polițiștii. Polițiștii și „gardienii” ,ies în evidență doar la amendat bunicuțele care vând pătrunjel pe trotuar. Condoleanțe și respect veșnic gardianului de penitenciar care și-a riscat viața sa salveze un om.Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *