Acces gratuit al publicului la concertele de la Festivalul de muzică folk “Seri eminesciene”

Organizatorii Festivalului de muzică folk “Seri eminesciene” care va avea loc între 18 şi 20 august la Ipoteşti anunţă că spectatorii vor avea acces gratuit la toate concertele.

Memorialul Ipoteşti, care organizează evenimentul, susţine că a primit numeroase întrebări cu privire la costurile accesului la festival.

“În urma întrebărilor primite, facem următoarea precizare: accesul este gratuit şi nu este nevoie de invitaţie”, a transmis conducerea instittuţiei de cultură de la Ipoteşti.

Programul final al Festivalului de muzică folk “Seri eminesciene” de la Ipoteşti

Memorialul Ipoteşti – Centrul de Studii ”Mihai Eminescu” va organiza, în perioada 18-20 august, Festivalul Naţional “Seri eminesciene”, finanţat în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Evenimentul, care se va desfăşura în amfiteatrul în aer liber din incinta Memorialului Ipoteşti, va oferi publicului, printre altele, recitaluri de muzică folk şi de muzică blues.

Pe 18 august, de la ora 20,00, pe scena de la Ipoteşti vor urca Mircea Vintilă şi Trupa cu valoare adăugată (TVA), precum şi artiştii Ana Maria Ivan şi Alexandru Matei.

Ulterior, pe 19 august, pe scena festivalului vor urca Ada Milea, Ţapinarii, precum şi Cristi Dumitraşcu & Planul B, iar în ultima zi de la “Seri melancolice” vor avea loc recitaluri de blues cu Soul Serenade, Blue drops- Berti Barbera & Nicu Patoi, dar şi cu Storytellers – Marcian Petrescu & Mihai Tacoi.
Festivalul va mai găzdui expoziţii, lansări de carte şi work shop-uri.

Spații de campare pentru publicul care participă la Festivalul de folk „Seri eminesciene” de la Ipotești

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *