Spații de campare pentru publicul care participă la Festivalul de folk „Seri eminesciene” de la Ipotești

Memorialul Ipotești anunță că va asigura spații de campare pentru publicul care participă la Festivalul de folk „Seri eminesciene” care va avea loc în perioada 18-20 august la Ipotești.

„Prin amabilitatea Primăriei Mihai Eminescu, căreia îi mulțumim pentru sprijin, punem la dispoziția celor interesați spațiu pentru campare pe terenul de fotbal de la Ipotești, iar parcarea mașinilor va fi disponibilă și în parcarea din fața Primăriei, precum și în parcarea de la Sala Polivalentă”, se arată în anunțul transmis de Memorialul Ipotești.

Programul final al Festivalului de muzică folk “Seri eminesciene” de la Ipoteşti

Memorialul Ipoteşti – Centrul de Studii ”Mihai Eminescu” va organiza, în perioada 18-20 august, Festivalul Naţional “Seri eminesciene”, finanţat în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Evenimentul, care se va desfăşura în amfiteatrul în aer liber din incinta Memorialului Ipoteşti, va oferi publicului, printre altele, recitaluri de muzică folk şi de muzică blues.

Pe 18 august, de la ora 20,00, pe scena de la Ipoteşti vor urca Mircea Vintilă şi Trupa cu valoare adăugată (TVA), precum şi artiştii Ana Maria Ivan şi Alexandru Matei.

Ulterior, pe 19 august, pe scena festivalului vor urca Ada Milea, Ţapinarii, precum şi Cristi Dumitraşcu & Planul B, iar în ultima zi de la “Seri melancolice” vor avea loc recitaluri de blues cu Soul Serenade, Blue drops- Berti Barbera & Nicu Patoi, dar şi cu Storytellers – Marcian Petrescu & Mihai Tacoi.
Festivalul va mai găzdui expoziţii, lansări de carte şi work shop-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *