Gestul șocant la care a recurs o mămică dintr-o comună din Botoșani la câteva luni de la moartea concubinului său. Acum este în stare gravă la spital

O mămică de 29 de ani a ajuns în stare gravă pe patul de spital după ce a recurs la un gest șocant la câteva luni de la moartea concubinului său. Femeia, din comuna Hlipiceni, ar fi încercat să se sinucidă și a băut antigel. Ea a ajuns în stare gravă la spital, unde medicii i-au acordat îngrijiri medicale și o țin sub observație.

Se pare că tânăra ar fi recurs la acest gest pe fondul depresiei. Aceasta este mama a patru copilași, dintre care doi cu concubinul care a murit în urmă cu câteva luni. Bărbatul avea o afecțiune la inimă și medicii nu au mai putut să îl salveze.

Rămasă singură cu patru copii, botoșăneanca era ajutată de părinții săi, dar și de reprezentanții Primăriei din localitate astfel încât să își crească cu grijă și în condiții decente copilașii. Nimeni nu bănuia însă că suferința acesteia era mult mai gravă.

Nu părea să aibă depresie. Era ajutată, dădea semne că e bine, dar ea știe ce era cu ea”, ne-a spus o localnică.

Rudele se roagă acum ca aceasta să se facă bine și să se întoarcă la copiii săi.

FOTO O fetiță de trei ani s-a pierdut de mama sa și a ajuns pe Pietonalul Unirii. Ariana a cerut ajutorul unui polițist aflat în timpul liber

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *