Valeriu Iftime și-a făcut praf echipa după înfrângerea cu Dinamo: Doar dacă te bate nevasta, te uiți la meciurile noastre

FC Botoşani are un start slab de sezon şi e ultima echipă din SuperLiga României, pe ultimul loc în clasament. A fost învinsă de Dinamo luni seară, care a bifat, astfel, prima victorie din noua stagiune. Valeriu Iftime a comentat în termeni duri cele întâmplate.

Patronul moldovenilor a intervenit în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, şi a declarat că FC Botoşani îşi merită locul în clasament, ultima poziţie, la cum joacă. Cu toate acestea, nu îi este frică de retrogradare. Avea planuri mai mari, dar nu se teme că echipa va pica în Liga 2 şi va fi una dintre dezamăgirile întrecerii de SuperLiga României.

Merităm ultimul loc! La cât fotbal am produs anul acesta, mai mult nu pot comenta! Şi eu sunt vinovat, şi antrenorul. Cine poate fi vinovat, Ducan? Echipa Botoşaniului e o echipă slabă! În prima repriză am fost egali cu Dinamo, dar în repriza a doua… am adus şapte fotbalişti noi, dar noi jucăm cu aceiaşi oameni.

E o situaţie grea, vedem ce vom face. Parcă suntem o echipă de Liga 2 trezită din somn. Nu îmi e frică de retrogradare, vorbim de echipă, de asumarea jocului, ceva nu merge. Noi am jucat un fotbal adormit. Am jucat un fotbal de doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci”, a spus Iftime în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Dinamo Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, in etapa a cincea a Superligii.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *