Sportiva din Botoșani, care debutează cu Naționala României în meciul de deschidere de la Campionatul European cu Italia, în aer liber. „Am așteptări foarte mari”

O sportivă din Botoșani, extrem de apreciată la nivel internațional, debutează cu Naționala României în meciul de deschidere de la Campionatul European cu Italia, în aer liber. Este vorba despre Adelina Ungureanu, botoșăneanca care face parte din reprezentativa feminină de volei condusă de selecționerul Guillermo Naranjo Hernandez.

Pentru Adelina Ungureanu, meciul cu Italia este unul special, având în vedere că ea evoluează de patru ani în prima ligă din această ţară.

„Am așteptări foarte mari pentru că ne-am pregătit foarte bine și am încredere în echipă și în toată munca pe care am făcut-o în perioada asta. Este un campionat special, este al treilea pentru mine, jucăm în Italia, este o emoție specială și îmi doresc foarte mult să facem un joc frumos și să ne bucurăm de volei”, a precizat şi Adelina Ungureanu, jucătoarea naţionalei tricolore.

Naţionala de volei feminin a României va deschide Campionatul European din 2023, marţi seară, în compania Italiei. Partida va avea loc în aer liber, în Colosseum-ul din Verona. Meciul este programat de la ora 21.00, iar din grupa B mai fac parte echipele Croaţia, Bulgaria, Bosnia-Herţegovina şi Elveţia.

Campionatul European din 2023 (15 august – 3 septembrie) se dispută în patru ţări – Belgia, Italia, Germania şi Estonia, cu 24 de echipe la start.

Primele patru clasate în fiecare din cele şase grupe se califică în optimile de finală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *