Zi de naștere sărbătorită în carantină pentru botoșăneanca Adelina Ungureanu. Voleibalista, depistată cu COVID-19

Una dintre cele mai apreciate voleibaliste din România, dar și din străinătate, botoșăneanca Adelina Ungureanu, împlinește, astăzi, 22 de ani. Tânăra își sărbătorește ziua de naștere însă în carantină deoarece a ieșit pozitivă la COVID-19. Ea se află în Africa de Sud, iar îmbolnăvirea de coronavirus îi dă peste cap planurile atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

„Ziua de naștere Covid. Se pare că tipului ăstuia chiar îi place să mă viziteze. Anul acesta a ales sa fie cu mine de ziua mea. Așa că iata-ma, izolată intr-o camera de hotel, asteptând un test negativ. Am fost un pic supărată la început pentru că îmi oprește pregătirea la națională și, de asemenea, am planificat un prânz cu familia pentru această zi, dar apoi mi-am dat seama că nu am control asupra acestui lucru și nu puteam face nimic decât să aștept și am grijă de mine”, a spus Adelina.

Botoșăneanca a mai fost infectată cu virusul COVID-19 în ianuarie.
Adelina a făcut înot de la 3 ani, iar de la 8 ani a început să joace volei, ajungând căpitanul echipei naționale de volei a României. Este unul dintre cei mai apreciați sportivi ai județului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *