Un om de afaceri din Botoșani propune autorităților locale înființarea unei grădinițe în limba engleză. „Ar stârni interesul nu doar pentru străini”

Foto freepik.com

Un om de afaceri din Botoșani propune autorităților locale înființarea unei grădinițe în limba engleză. Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, susține că zece fotbaliști de la FC Botoșani l-au întrebat dacă există în Botoșani o grădiniță în limba engleză sau franceză la care să-și trimită copiii.

„Mi-am amintit că atunci când s-a făcut Școala Americană în București, în anii `90, zona în care s-a înființat școala, Pipera, s-a dezvoltat extraordinar. Păstrând proporțiile și venind în ziua de azi, a avea o grădiniță sau o școală în limba engleză sau limba franceză la Botoșani nu-i deloc un lucru de neglijat. Ar stârni interesul nu doar pentru străinii care stau un timp în oraș, așa cum sunt fotbaliștii mei, ci în primul rând pentru familiile tinere din oraș, care au copii mici și vor să îi crească în cele mai bune condiții și să-i învețe de mici o limbă străină. Poate prind ideea și autoritățile noastre”, a precizat, pe pagina sa de socializare, Valeriu Iftime.

FOTO Preot nou într-o parohie din județul Botoșani. A primit Taina Hirotoniei astăzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *