Un tânăr de 28 de ani își caută mama la Botoșani. „Pe mama am văzut-o ultima dată la vârsta de numai 7 anișori”

Un tânăr de 28 de ani își caută mama la Botoșani. Marius Tarzan Pintea s-a născut în ziua de 21 martie 1995, în Zalău, județul Sălaj. El a apelat la cei de la „Copiii niciodată uitați ai României” în speranța că va da de femeia care i-a dat viață. Aceasta se numește Vandana Pintea și a fost căsătorită în comuna Românași din județul Sălaj.

„Pe mama mea am văzut-o ultima data la vârsta de numai 7 anișori eu fiind mai apoi crescut de bunici. Am fost 3 frați dintre care o soră adoptată în altă țară pe care am găsit-o datorită acestei pagini. Ceea ce știu despre mama mea este că ar fi prin Spania și cā ar avea domiciliul în zona Moldovei (Botoșani) deoarece acum câțiva ani, pe vremea pandemiei a venit o amendă pe numele ei acasā la noi, din acea zonă”, spune Marius.

Tânărul bănuiește că mai are frați din partea mamei și și-ar dori din tot sufletul să îi cunoască pe toți. Vrea să știe din ce familie provine, să își cunoască rudele.

„Posibil să mai avem și alți frați sau surori din partea mamei de care nu sânt sigur, dar dacă ar exista ar fi o mare bucurie să îi cunoaștem pe toți. Fac apel la voi toți oameni minunați să mă ajutați să îmi găsesc mama și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini”, este mesajul transmis de Marius.

FOTO Bucuria pe care i-au făcut-o polițiștii unei bunicuțe dintr-o comună din Botoșani după ce un hoț i-a călcat gospodăria. „Pentru ea sunt bunuri de valoare”

One thought on “Un tânăr de 28 de ani își caută mama la Botoșani. „Pe mama am văzut-o ultima dată la vârsta de numai 7 anișori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *