FOTO Bucuria pe care i-au făcut-o polițiștii unei bunicuțe dintr-o comună din Botoșani după ce un hoț i-a călcat gospodăria. „Pentru ea sunt bunuri de valoare”

O bunicuță dintr-o localitate din județul Botoșani s-a necăjit după ce hoții au intrat, pe 7 august, în gospodăria ei și i-au furat bunuri pe care ea abia le cumpărase. Rudele acesteia au cerut ajutorul polițiștilor din localitatea Drăgușeni, iar Ciprian, șeful de post, a reușit să dea de urma individului, care intrase în gospodăria bătrânii. Acesta furase o roabă și un ceaun abia cumpărate, pe care bunica Georgeta, de 85 de ani, le-a pus într-o anexă, iar ulterior bărbatul le-a vândut într-o localitate vecină.

Chiar dacă bunurile nu au o valoare mare, bunicuța a dat bănuții săi pe ele și spera să le recupereze. Șeful de post i-a găsit bunurile și i le-a returnat, spre bucuria bătrânei.

Pentru noi nu, dar pentru ea, bunicuța din imagine, sunt bunuri de valoare și de care se folosea. Bunurile bătrânei „au făcut picioare” și au fost, ulterior, vândute. Se întâmplă în localitatea Drăgușeni, Botoșani. Ciprian, șeful de post, le-a dat de urmă și le-a returnat! Chiar nu contează valoarea, putea să fie doar o cană din lut, dar era cana dumneaei! Bucuria de pe chipul ei ne-a făcut ziua!”, spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *