Cele mai cunoscute loterii internationale online

Lotery balls

Astazi exista o multime de metode prin care iti poti incerca norocul, fiind poate cea mai prolifica perioada a industriei jocurilor de noroc. Loteriile sunt preferate in continuare de catre cei care viseaza sa dea lovitura si sa se imbogateasca fara a depune prea mult efort.

Este un vis frumos, intr-adevar, si nu gasim nimic gresit in a-ti incerca norocul din cand in cand. Acesta este motivul pentru care in randurile urmatoare ne propunem sa iti prezentam cateva dintre cele mai cunoscute loterii internationale online.

Prin urmare, daca iti doresti sa iti testezi norocul si la alte loterii, nu doar la Loteria Romana, atunci iata care sunt loteriile pe care le-ai putea incerca:

Loto Grecia Kino 20/80

Loto Grecia Kino 20/80 este poate cea mai cunoscuta loterie internationala printre romani. Acestia obisnuiesc sa joace frecvent la loteria Grecia Kino 20/80 din motive usor de inteles.

De departe cel mai important motiv este frecventa extragerilor. Acestea se fac zilnic, din 5 in 5 minute, in intervalul orar 8:00 – 23:55. Nu va trebui sa astepti prea mult pentru a afla daca ai ales numerele norocoase, ceea ce reprezinta un avantaj important.

Se extrag 20 de numere norocoase din 80, iar cu cat ghicesti mai multe, cu atat castigul obtinut va fi mai mare. Poti juca atat bilete simple cat si bilete tip sistem si totodata gasesti aceasta loterie la cele mai multe dintre casele de pariuri din Romania.

Noi iti recomandam sa joci la NetBet, iar daca vei citi acest articol cu pareri despre NetBet te vei convinge, cel mai probabil, ca reprezinta alegerea care iti va oferi o experienta de pariere placuta.

Loto Italia Keno 10eLotto 20/90

O alta loterie ce beneficiaza de multa popularitate printre romani este loteria italiana Keno 10eLotto 20/90. In cazul acesteia, cele 20 de numere extrase se face dintr-un esantion de 90 de numere, ceea ce inseamna ca si cotele vor fi mai mari pentru fiecare numar ghicit.

La fel precum loteria prezentata anterior, aceasta beneficiaza de popularitate datorita frecventei de extragere.

In cazul acestei loterii, extragerile se fac non-stop la interval de doar 5 minute. Asa ca ori de cate ori te simti inspirat, poti sa iti incerci norocul la aceasta loterie iar daca acesta este de partea ta, sigur vei obtine castiguri pe masura.

Slovacia Keno 20/80

Slovacia Keno 20/80 este o alta loterie care se bucura de multa popularitate si apreciere printre jucatori.

Interesant la aceasta loterie este faptul ca extragerile se fac chiar si mai des, intervalul de timp dintre acestea fiind de doar 3 minute. Cu toate acestea, nu exista extrageri nonstop.

Se fac extrageri zilnic in intervalul orar 6:00 – 00:51 ora Romaniei, suficient timp asadar pentru a-ti incerca norocul atunci cand simti ca anumite numere iti pot aduce castig.

Fiind o loterie de tip Keno, se extrag 20 de numere dintr-un total de 80, asa ca poti ghici cu usurinta cateva dintre numerele castigatoare. Profitul serios va veni insa atunci cand le ghicesti pe toate!

Italia Win for Life 10/20

Ceva mai rar se fac extragerile la loteria Italia Win For Life 10/20 insa cu toate acestea popularitatea nu ii lipseste. Intelegem deci ca frecventa extragerilor nu reprezinta singurul criteriu care duce la popularitatea unei loterii anume.

La Italia Win for Life 10/20 extragerile au loc din ora in ora, in intervalul orar 8:00 – 24:00. La fiecare extragere sunt alese 10 numere din 20 astfel incat nu iti va fi dificil sa ghicesti cateva numere norocoase. De asemenea, pe langa cele 10 numere, este extras un alt numar cunoscut ca il Numerone.

Loteria EuroMillions

Incheiem acest articol cu o loterie europeana, anume EuroMillions. Aceasta atrage jucatori din intreaga Europa si nu numai datorita premiilor impresionante pe care le ofera.

La aceasta loterie va trebui sa selectezi 5 numere dintr-un total de 50 precum si doua numere de la 1 la 12, pentru a putea obtine premiul cel mare.

Se fac doua extrageri pe saptamana, marti si vineri, la ora 23:00 iar foarte multi romani aleg sa joace la aceasta loterie.

Acestea sunt cateva dintre cele mai cunoscute loterii internationale online. Nu sunt singurele! Casele de pariuri ofera acces la o multime de alte loterii din intreaga lume, asa ca poti gasi cu usurinta o loterie care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *