FOTO FC Botoșani transferă o extremă formată în academia lui Lille

Foto gsp.ro

Extrema dreapta franceză Jaly Mouaddib (22 de ani) va semna cu FC Botoșani.  FC Botoșani realizează încă un transfer. Moldovenii îl aduc pe Jaly Mouaddib, extremă dreapta care a evoluat în sezonul trecut la echipa secundă a celor de l Angers, în liga a patra franceză, informează sursele GSP.  

Acesta va semna un contract valabil pe 3 sezoane cu FC Botoșani, urmând să fie prezentat în decursul zilei de azi de moldoveni, mai precizează sursele Gazetei Sporturilor.

Jaly Mouaddib a evoluat în stagiunea trecută la echipa secundă a celor de la Angers, în liga a patra din Hexagon. În tricoul acestei formații, Jaly Mouaddib a bifat 20 de apariții, a marcat două goluri și a dat două pase de gol.

Jaly Mouaddib a mai evoluat în carieră la echipa secundă a celor de la Lille, acolo unde și-a făcut junioratul, dar și la US Avranches. Acesta are și o selecție în naționala U19 a Franței, reușind să marcheze și un gol.

Bursa transferurilor la FC Botoșani

  • Antrenor: Marius Croitoru (nou)
  • Veniri: Răzvan Began (Sepsi), Răzvan Creț (Lotus Băile Felix), Jean-Armel Drole (AJ Fano), Halman (Noordwijk), Fabrice Olinga (liber), Robert Căruță (liber), Jayson Halman (Noordwijk), Adams Friday (FC Noah), Gustavo Hebling (ABC FC), Jaly Mouaddib (Angers B)
  • Reveniri: Adrian Chică-Roșă (FC Brașov), Andrei Ureche (FC Brașov), Adrian Moescu (Ceahlăul), Bogdan Filip (Foresta Suceava)
  • Plecări: Eduard Pap (ETO Gyor), M. Roman I (retras), George Dragomir (Poli Iași), Ayrton Mboko (liber), M’Dahoma (Goal FC), Remacle (Korona Kielce), Antoni Ivanov (liber)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *