Pianistul Richard Clayderman vine la Botoșani, la Festivalul instituțiilor de cultură

Pianistul Richard Clayderman vine la Botoșani, la Festivalul instituțiilor de cultură. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, festivalul de anul acesta va fi la fel de grandios ca și anul trecut, iar pentru a duce totul la un alt nivel a fost invitat celebrul Richard Clayderman. Aproape 500.000 lei, care presupune și achiziția scenelor, ecranelor pentru toate instituțiile de cultură.

„Anul acesta suntem aproape de Festivalul instituțiilor de cultură, pe care îl vrem la fel de grandios ca și anul trecut, bine primit de botoșăneni, într-un cadru extraordinar: Centrul istoric al municipiului Botoșani. Și ne-am dorit să ducem la un alt nivel acest festival al nostru, pentru a pune în valoare instituțiile pe care le avem în municipiul Botoșani și pe care le finanțăm prin invitarea unor artiști internaționali. Și pentru anul acesta avem un invitat de prestigiu: pianistul și compozitorul Richard Clayderman, care va încânta botoșănenii în seara de 18 august”, ne-a declarat primarul Cosmin Andrei.

Festivalul Instituțiilor de Cultură, ediția a II-a, va avea loc în perioada 17-19 august, în Centrul istoric al municipiului Botoșani. Festivalul a fost inițiat de Filarmonica George Enescu Botoşani, sub patronajul şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoşani şi Consiliul Local, alături de Teatrul „Mihai Eminescu” şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”. Anul trecut, invitatul special a fost Eugen Doga.

 

One thought on “Pianistul Richard Clayderman vine la Botoșani, la Festivalul instituțiilor de cultură

  1. Marele pianist este invitat sa cante in Centrul vechi. Un loc in care s-au reabilitat o parte din cladiri dar in care exista multa mizerie, lume amestecata, alte cladiri gata sa cada. Ne facem de ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *