Monden! Model căsătorit cu un cunoscut prezentator TV, imagini rare alături de părinții săi din Botoșani

În urmă cu câteva zile, Dani Oțil și botoșăneanca Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios, ceremonie în timpul căreia s-a lăsat cu lacrimi de emoție. Mai apoi, cei doi, alături de familie și invitație, au petrecut până dimineață.Pe Instagram, soția lui Dani Oțil a postat mai multe imagini cu părinții săi din ziua nunții cu prezentatorul TV. Mama și tatăl ei s-au distrat pe cinste la petrecere, iar acest lucru se poate vedea cel mai bine din fotografiile distribuite de vedetă. Într-una din imagini, Gabriela Prisăcariu apare alături de tatăl său, iar părintele vedetei este emoționat în ziua în care fiica lui s-a căsătorit cu Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

Emoțiile nu i-au cuprins doar pe socrii mici, ci și pe familia lui Dani Oțil. Mama prezentatorului TV mărturisea înainte de marele eveniment că avea mari emoții și că nu știa ce au pregătit cei doi în ziua nunții.

Dorina Oțil a mai spus că atât fiul ei, cât și soția acestuia, au fost secretoși încă de când au anunțat că se vor căsători religios, de aceea, a avut mare încredere că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor fi atenți chiar și la cele mai mici detalii.

„Am avut emoții, nu știu de ce sunt emotivă! Sunt în vârstă, de aceea. Merg la petrecere, cum să nu. Fără mine nu se face nimic. Vă spun, am fost mare dansatoare când am fost la facultate și acum merg mai greu și mă doare sufletul că nu pot. Nu știu … pe cuvântul meu dacă știu! Nu spune nimeni nimic. Totul este o surpriză. Nu știm nimic. Mai bine așa. Ne face surpriză tuturor”, a spus mama lui Dani Oțil, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *