FOTO Monden! Un cunoscut model din Botoșani s-a căsătorit religios cu un prezentator tv

Un cunoscut model din Botoșani s-a căsătorit religios cu un prezentator tv. Este vorba despre Gabriela Oțil, de 30 de ani,  o tânără originară din comuna Tudora, județul Botoșani, care s-a cununat religios, duminică, cu prezentatorul tv Dani Oțil, cu care are și un copil, Tiago.

Botoșăneanca a avut două rochii la căsătoria religioasă, una pentru cununie și una pentru petrecerea de după marele eveniment. Pentru a ajunge în biserică, Gabriela Oțil a fost condusă la braț de nașul ei, Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, alias „Mama natură”.

”Îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut, am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine.

Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, a declarat, potrivit Spynews.ro, Gabriela Oțil.

Botoșăneanca este câștigătoarea concursului Supermodels by Cătălin Botezatu din anul 2015. Copilăria și-a petrecut-o în satul Tudora alături frații și sora ei. Frumoasa șatenă a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Ajunsă în cadrul emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost considerată de către celelalte concurente o “scorpie”, datorită caracterului ei. Aceasta este obsedată de curățenie, iar celorlalte fete le era extrem de greu să se acomodeze cerințelor Gabrielei. Pentru a ajunge la nivelul la care este acum, frumoasa șatenă a fost nevoită să muncească enorm. Aceasta a recunoscut de multe ori faptul că, Cătălin Botezatu a ajutat-o extrem de mult pe plan profesional și că o bună parte din succesul ei i se datorează acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *