Polițiștii botoșăneni, în alertă maximă! O femeie a anunțat că a găsit un cadravru pe câmp. Ce era de fapt (Update)

Polițiștii botoșăneni au fost puși în alertă, vineri, cu privire la o descoperire macabră în apropiere de localitatea Tudora, la granița cu județul Suceava. Cadavrul unei femei, învelit în scotch, ar fi fost găsit lângă un lan de porumb. O femeie a făcut descoperirea și a anunțat Poliția din Tudora.

La fața locului au ajuns anchetatorii. Femeia care a anunțat autoritățile a observat un pachet suspect lângă un lan cu porumb din apropierea satului Siliștea Nouă, lângă Tudora.

Ulterior, apropiindu-se, și-a dat seama că pare cadavru, mai ales că era și un miros de putrefacție. Polițiștii au descoperit însă că de fapt era cadavrul unui animal, aflat în stare de putrefacție.

Polițiștii din Botoșani au constatat faptul că zona indicată (aflată la limita județelor) este în administrarea teritorială a județului Suceava, informând Poliția Orașului Dolhasca. Având în vedere natura sesizării a fost constituită echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care s-a deplasat la fața locului, respectiv în proximitatea localității Siliştea Nouă. Din fericire, după deschiderea coletului și efectuarea locului faptei, s-a constatat ca în interior nu se afla un cadavru uman, ci lesul unui animal în stare avansată de putrefacție. Verificările au fost preluate de către Biroul pentru Protecția Animalelor urmând a se dispune procedural”, precizează reprezentanții Poliției Suceava, cei care au preluat ancheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *