Mama lui Ionuț, adolescentul pentru care întregul județ se roagă: A înțeles de la început gravitatea bolii, a acceptat destul de greu faptul că trebuie să treacă prin asta

Mama lui Ionuț, adolescentul din județul Botoșani, pentru care întregul județ se mobilizează să îl ajute, a transmis un mesaj pentru toți cei care sunt alături de fiul său în aceste momente grele.

„Greu de pus in putine cuvinte situatia lui Ionut, din prisma mamei.. Stiu doar ca e un super- luptator! A inteles de la inceput gravitatea bolii, a acceptat destul de greu faptul ca trebuie sa treaca prin asta si ca e nevoit sa- si amane toate planurile ce si le facuse… pentru vacanta, pentru anul terminal de liceu, dar a gasit totusi forta necasara sa o faca!

Un mare merit in aceasta reusita il au cei care ii sunt aproape, de la prieteni, rude, pana la toti cei care vor doar sa ajute, prin orice mijloc este posibil! Este vizibil coplesit de toate actiunile facute in beneficiul lui, si nu- si doreste decat ca, atunci cand va fi scapat de aceasta incercare, sa poata ajuta, la randul lui, pe cei ce vor avea nevoie!”,a transmis femeia.

Un eveniment sportiv caritabil va avea loc în județul Botoșani pentru strângerea unor fonduri pentru Ionuț Mitrofan, adolescentul diagnosticat cu o boală cruntă. Este vorba despre Crosul Săvenilor, aflat la prima ediție, care are ca scop promovarea sportului ca vector social in zona orasului Saveni, dar și strângerea de fonduri pentru Ionuț Mitrofan , un adolescent pasionat de sport care a fost diagnosticat cu o forma agresivă de cancer.

Evenimentul va avea loc pe 5 august, de la ora 17.00. Traseul va fi: startul de la Primărie- Liceul Dr. Mihai Ciucă- Benzinărie Solomonescu- Casa de cultură- Stadion Unirea- Spitalul Săveni- sosire primărie.

Un tată din Botoșani își strigă disperarea. Fiul său s-a îmbolnăvit grav și nu-și permite să-l trateze. „Vă rog să ne oferiți sprijinul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *