Eveniment sportiv caritabil în județul Botoșani pentru Ionuț Mitrofan, adolescentul diagnosticat cu o boală cruntă. Se dau și premii

Un eveniment sportiv caritabil va avea loc în județul Botoșani pentru strângerea unor fonduri pentru Ionuț Mitrofan, adolescentul diagnosticat cu o boală cruntă. Este vorba despre Crosul Săvenilor, aflat la prima ediție, care are ca scop promovarea sportului ca vector social in zona orasului Saveni, dar și strângerea de fonduri pentru Ionuț Mitrofan , un adolescent pasionat de sport care a fost diagnosticat cu o forma agresivă de cancer.

Evenimentul va avea loc pe 5 august, de la ora 17.00.

„Alergăm împreună pentru viața lui Ionuț! Implicarea directă a Săvinenilor intr-un eveniment sportiv caritabil de amploare pentru întreaga comunitate Săvineană, susținerea unei campanii umanitare de strângere de fonduri pentru Ionuț, un adolescent pasionat de sport din com. Cristineşti, jud. Botoşani diagnosticat cu o formă rară de cancer, punerea Săveniului pe harta națională a crosurilor și evenimentelor de alergare Maraton/Cros, socializare, comunicare, momente de interacțiune comunitară, crearea unui mediu sportiv competitiv pentru copii la care să participe comunitatea Săvineană și nu numai”, sunt principalele motive pentru care săvinenii și nu numai ar trebui să participe la acest eveniment sportiv, susțin organizatorii.

Traseul va fi: startul de la Primărie- Liceul Dr. Mihai Ciucă- Benzinărie Solomonescu- Casa de cultură- Stadion Unirea- Spitalul Săveni- sosire primărie.

Un tată din Botoșani își strigă disperarea. Fiul său s-a îmbolnăvit grav și nu-și permite să-l trateze. „Vă rog să ne oferiți sprijinul”

Se dau și premii

Toți participanții vor primi diplome

Masculin/Feminin open

Locul 1 Medalie 100 ron

Locul 2 Medalie, Card cadou Decathlon

Locul 3 Medalie, Card cadou Decathlon

Băieți/Fete

Locul 1 Cupă, Medalie, Rucsac, Card cadou Decathlon

Locul 2 Medalie, Card cadou Decathlon

Locul 3 Medalie, Card cadou Decathlon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *