Stații – adăpost de călători pentru transportul urban noi în municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei a semnat contractul

Stațiile de adăpost pentru botoșănenii care circulă cu mijloacele de transport în comun vor fi modernizate. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a semnat un contract care are ca obiect achiziția și montajul de bănci pentru stațiile adăpost călători pentru transportul urban, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Valoarea contractului încheiat cu  societatea Miracons Proiect SRL este de 247.910 lei fără TVA. Durata contractului este de 2 luni de la semnarea de către ambele părți iar termenul de furnizare și montare va fi de maxim 30 de zile calendaristice de la data de începere înscrisă în ordin.

Potrivit sursei citate, vor fi 8 stații adăpost noi, cu perete, laterale și acoperiș din sticlă securizată, panouri publicitare și bănci. Zonele unde vor fi amplasate urmează să fie stabilite în urma unor vizite în teren. În principiu, vor fi înlocuite cele care se află într-o stare avansată de degradare și necesită a fi dezafectate.

”Dezvoltarea și eficientizarea serviciului de transport public local trebuie să devină una din principalele direcții strategice la nivel municipal. Din acest motiv, se impune și o modernizare a stațiilor – adăpost de călători pentru transportul urban. Prin achiziția și montarea de stații adăpost călători noi, moderne, dotate cu mobilier urban, se vor asigura condițiile civilizate de transport public”, transmite Primăria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *