Trupul neînsuflețit al lui Iulian Mandraburcă a fost depus la o biserică din Botoșani. Când va fi înmormântat

Iulian Mandraburcă, administratorul unei firme din Botoșani, care a murit după o grea suferință, a fost depus la o biserică din municipiul Botoșani pentru ca toți cei care l-au cunoscut și vor să își ia rămas bun de la el să îi poată aprinde o lumânare la căpătâi. Un ultim omagiu i se poate aduce la biserica Sfântul Spiridon din Botoșani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 11.00.

Iulian Mandraburca a fost diagnosticat cu cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni. După 6 luni de tratament la Iași, boala nu a dat semne de ameliorare așa că familia a reușit să-l transfere în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice. Nici acesta nu l-a salvat.

Iulian a lăsat în urmă doi copii. Era un om foarte iubit. Cei care l-au cunoscut spun că era un om optimist, cu sufletul bun, care sărea mereu în ajutor celor care aveau nevoie.

„A suferit, a luptat si a pierdut! A plecat cu lacrimi grele pe obraz și cu tristețea că nu a terminat ce a avut de terminat in această viață de om”, spune o colaboratoare a acestuia.

One thought on “Trupul neînsuflețit al lui Iulian Mandraburcă a fost depus la o biserică din Botoșani. Când va fi înmormântat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *