Zi neagră! Administratorul unei firme din Botoșani a trecut la cele veșnice după o grea suferință

Zi neagră, duminică, la Botoșani. După avocata care a murit la spital după ce a fost salvată din Prut și administratorul unei firme din Botoșani a trecut la cele veșnice.  Este vorba despre Iulian Mandraburcă, un botoșănean care a luptat enorm pentru a trăi, dar din păcate boala incurabilă l-a învins.

Familia și prietenii s-au mobilizat să îl ajute, dar din păcate soarta a fost potrivnică. Iulian Mandraburca a fost diagnosticat cu cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni. După 6 luni de tratament la Iași, boala nu a dat semne de ameliorare așa că familia a reușit să-l transfere în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice. Nici acesta nu l-a salvat.

Iulian a lăsat în urmă doi copii. Era un om foarte iubit. Cei care l-au cunoscut spun că era un om optimist, cu sufletul bun, care sărea mereu în ajutor celor care aveau nevoie.

„A suferit, a luptat si a pierdut! A plecat cu lacrimi grele pe obraz și cu tristețea că nu a terminat ce a avut de terminat in această viață de om”, spune o colaboratoare a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *