Bunicul din Botoşani care şi-a agresat sexual nepoata cere să fie pus în libertate

Bunicul din judeţul Botoşani care şi-a agresat sexual nepoata cere să fie pus în libertate. Botoşăneanul a contestat decizia de joi a Judecătoriei Botoşani prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de agresiune sexuală. Constantin Murariu aşteaptă acum o decizie a Tribunalului Botoşani cu privire la eliberarea sa din închisoare.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl minorei a sunat la Poliție și a făcut plângere împotriva bărbatului de 71 de ani din Vlădeni.

Fata a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în vara anului 2021, ar fi agresat sexual o minoră, în timp ce se afla la domiciliul comun cu aceasta”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Detalii cutremurătoare în cazul copilei de 11 ani din Botoșani, agresată sexual de propriul bunic. Toată familia știa, dar nimeni nu a făcut nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *