Controale de amploare la Ștefănești și Flămânzi. Zeci de persoane legitimate de polițiști și mai multe mașini controlate

Controale de amploare au avut loc, joi, la Ștefănești și Flămânzi, potrivit unei informări transmisă de Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești și polițiști de frontieră au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor cu violență, precum și pentru prevenira accidentelor rutiere în zona de competență.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 54 de persoane și au fost controlate 47 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi și jandarmi au organizat o acțiune pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 25 de persoane și au fost controlate 25 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.000 de lei.

Bătrâni bolnavi din Botoșani, ținuți în centre care funcționau ca spații turistice, fără personal calificat. Cinci astfel de unități găsite de DSP Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *