O fermă de vaci din Botoşani, scoasă la vânzare. Are trei hale şi un teren de 4.000 mp

sursa: Revista Ferma

Lichidatorul judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L organizează licitaţie publică pentru vânzarea unei ferme de vac de pe raza localităţii Călineşti- oraşul Bucecea din judeţul Botoşani. Este vorba de o fermă care aparţine societăţii comerciale Best Milk 2005 SRL Botoşani, care a intrat în faliment. 

Ferma este compusă dintr-un teren intravilan cu categoria de folosinta curti- constructii si arabil cu suprafata totala de 4.000 mp pe care se află trei hale, respectiv:.

• cladire Hala (destinata intretinerii vacilor de lapte) cu suprafata construita de 812,15 mp, înscrisă în Cartea Funciară nr.273/N/Bucecea cu nr. cad. 351, dotata cu adapatoare izoterma. Echipamente si utilaje montate: adăpătoare izotermă Oasis (3 buc).

• cladire Hala (hala muls vaci) cu suprafata construita de 131,95 mp, extratabulară, dotata cu stand muls si tanc racier lapte. Echipamente si utilaje montate: tanc de racire lapte, tip DXCR, cu capacitatea de 4.000 l, marca Delaval cu instalatie de spalare automata, an fabricatie 2006 și Instalatie muls (stand muls) tip hb 2×4, marca Delaval, cu 8 posturi, tip „Bradulet”, an fabricatie 2006, sistem de muls pe grupuri.

• cladire Hala (destinata cresterii viteilor) cu suprafata construita de 812,15 mp, înscrisă în Cartea Funciară 273/N/Bucecea cu nr. cad.351.

Proprietatea dispune de rețea energie electrică proprie (generator A GT), rețea apă iar accesul se face pe drum de exploatare, ce se ramnifica din drum comunal pietruit, ce face legatura cu drumul asfaltat 29C Calinesti – Botosani.”,

Persoanele interesate vor putea supraoferta pentru acest activ plecând de la preţul minim de 130.000 lei (fără TVA), la care se adaugă minim un pas de supraofertare pentru întregul activ.

Pasul de supraofertare este de 13.000 lei fără T.V.A. și reprezintă suma minimă ce va trebui adăugată ofertei de potențialul supraofertant faţă de oferta deja existentă.

Pentru a participa la procedură, ofertantul și supraofertanţii vor depune până la data de 21.08.2023, ora 16.00 documentele menționate în caietul de sarcini, ce se achiziționează de la lichidatorul judiciar. Contravaloarea caietului de sarcini este de 200,00 lei fără TVA, respectiv 238,00 lei cu TVA inclus.

Spațiile unui important complex comercial din Botoșani, scoase la vânzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *