Spațiile unui important complex comercial din Botoșani, scoase la vânzare

Spațiile unui important complex comercial din municipiul Botoșani au fost scoase la vânzare. Este vorba de complexul comercial Pars care funcționează  la parterul clădirii Jatex, care a fost pus în vânzare la un preț de 575.000 de euro, ceea ce înseamnă 835 euro/mp.

Potrivit anunțului publicat pe Olx.ro, pe lângă suprafața generoasă de aproximativ 689 mp utili, proprietatea mai beneficiază de teren în cotă indiviză de 183,82 mp și de teren exclusiv de 590,28 mp, de tip platformă betonată, cu destinație de parcare și cale de acces din Calea Națională.

Imobilul face parte din clădirea fostei fabrici de confecții Jatex SA și este una din cele mai recente construcții de după anul 1989. A fost edificată în anul 1992, are o structură din stâlpi de beton și grinzi, cu compartimentare flexibilă din cărămidă și/sau panouri sandwich.

„În prezent, imobilul este compartimentat în 4 zone separate, cu acces individual, acestea fiind utilizate ca depozite de produse alimentare și industriale, o magazie, holuri și grupuri sanitare.

Clădirea beneficiază de cinci intrări frontale și o intrare secundară. Înălțimea interioară este de 4 m, respectiv 3,80 m la grinzi. Clădirea este racordată la toate utilitățile: curent trifazic, apă și canalizare, gaze naturale. Există contorizare separată pentru spațiu, însă căldura este furnizată din centrala proprie a fabricii. Cumpărătorul are posibilitatea de a recompartimenta proprietatea, după destinația aleasă”, precizează vânzătorul.

Acesta menționează, de asemenea, că imobilul este ideal amplasat pentru activități comerciale, beneficiind de trafic intens atât auto cât și pietonal. În imediata vecinătate se află centrele comerciale Kaufland, Carrefour, fabricile de confecții Formens și New Fashion, gară, autogară, benzinărie, liceu / grădiniță etc.

Un fost judecător la Botoșani, cercetat disciplinar de CSM. Este pentru a doua oară când este cercetat disciplinar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *