Se modernizează iluminatul în municipiul Botoşani. Vor fi montate mii de lămpi tip LED

Primăria Botoşani anunţă intenţia de a moderniza sistemul de iluminat public prin montarea de noi lămpi de tip LED. Municipalitatea a demarat o licitaţie pentru desemnarea firmelor care vor executa lucrările de înlocuire a sistemelor actuale cu altele de ultimă generaţie.

Investiţia se ridică la peste opt milioane de lei şi este realizată în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în Municipiul Botoșani, județul Botoșani”, derulat prin Programul privind sprijinirea eficienţei energetice şi a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public desfășurat prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Fondului pentru Mediu.

Licitaţia se va desfăşura pe două loturi, după cum urmează:

  • Lotul 1 cuprinde demontarea vechii infrastructuri: lămpi, console, brățari de prindere, montarea a 1394 bucăţi aparate de iluminat LED; crearea a 13 puncte de aprindere cu sistem de telegestiune, montarea a 1.394 module de telegestiune pentru puncte luminoase, montarea unui sistem de telegestiune a sistemului de iluminat la care să fie conectate elementele de mai sus, precum şi înlocuire cabluri alimentare a lămpii, realizare legături electrice conform descrierii din proiect.
  • Lotul 2 prevede demontarea vechii infrastructuri: lămpi, console, brățari de prindere, montarea a 1335 bucăţi aparate de iluminat LED, montarea a 1.335 de module de telegestiune pentru puncte luminoase, montarea unui sistem de telegestiune a sistemului de iluminat la care să fie conectate elementele de mai sus şi înlocuire cabluri alimentare a lămpii, realizare legături electrice conform descrierii din proiect.

Preotul din Botoșani care a ajutat-o pe Anamaria Prodan să treacă peste separarea de Laurențiu Reghecampf. „Primul în rugăciunile noastre este soțul meu”

One thought on “Se modernizează iluminatul în municipiul Botoşani. Vor fi montate mii de lămpi tip LED

  1. Foarte urat din partea primariei in centru pune leduri si in marginea orasului nu pune canalizare cu toate ca in ziarul Adevarul din 23 04 2019 scrie ca UE ne a dat 300 mil euro pt canalizare .In afara ii vopsit gardul inauntru ii leopardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *