Un bărbat din Botoşani a atins trei fetiţe în zonele intime. Bărbatul şi-a aflat pedeapsa definitivă

Un bărbat de 44 de ani din Botoșani, care a atins trei fetiţe în zonele intime, a fost condamnat, definitiv, joi, la ani buni de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată. Cristea Ciornei, zis Tarzan, a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la șapte ani și două luni de închisoare pentru că, în toamna anului trecut, ar fi agresat sexual trei fetiţe cu vârste între 4 şi 8 ani.

Botoșăneanul, care acum se află în arest preventiv, era coleg de serviciu cu tatăl fetiţelor pe care le-a atins în zonele intime.

În urma probatoriului administrat de anchetatori, s-a stabilit faptul că, în toamna anului 2022, bărbatul ar fi adoptat în mod repetat comportamente cu conotație sexuală față de cele trei minore.

Pe lângă condamnare, botoșăneanul a fost obligat și la plata unor daune morale de câte 30.000 de lei pentru fiecare dintre fetițe.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 421 alin. (1) pct. 1 lit. b) din Codul de procedură penală, respinge apelul declarat de către inculpatul Ciornei Cristea zis Tarzan împotriva sentinţei penale nr. 832 din data de 12 iunie 2023 a Judecătoriei Botoşani, ca nefondat. În baza art. 404 alin.4 lit.a Cod penal, deduce, în continuare, din pedeapsa aplicată inculpatului, durata arestului preventiv de la data de 12.06.2023 la zi. În temeiul art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu Alexe Luiza (delegaţie nr. 1858 din data de 04.07.2023) pentru inculpatul apelant Ciornei Cristea în cuantum de 942 lei rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile M.J.R. în contul Baroului Suceava. În temeiul art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu Grosu Alexandru (delegaţie nr. 1857 din data de 04.07.2023) pentru părţile civile Anonimizat 2, Anonimizat 1 şi Anonimizat 3 în cuantum de 1.530 lei rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile M.J.R. în contul Baroului Suceava. În temeiul art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă inculpatul apelant să plătească statului suma de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare din calea de atac. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 20.07.2023, prin punerea deciziei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin intermediul grefei instanţei, conform art. 405 alin. (1) din Codul de procedură penală.

Tânără de 19 ani, din Botoșani, lovită de logodnicul său în plină stradă. Fata i-a reproșat că a pierdut banii la jocurile de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *