Și-a pierdut mințile! Un bărbat din Botoșani a pipăit trei fetițe în zonele intime. Erau fetele unui coleg de muncă

sursa foto: dw.com

Un nou caz cutremurător înregistrat la Botoșani. Un bărbat din municipiu este acuzat de agresarea sexuală a trei fetițe, dintre care cea mai mare are opt ani, iar cea mai mică patru ani. Botoșăneanul, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat preventiv în cursul zilei de marți, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoșani. El cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală în formă continuată.

„ În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în toamna anului 2022, ar fi adoptat în mod repetat comportamente cu conotație sexuală față de 3 minore”, susțin anchetatorii.

Individul a fost reținut luni de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar marți a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Botoșăneanul a abuzat sexual de fetițele colegului său de muncă, față de care, de asemenea, a fost deschisă o anchetă penală. Cazul s-a înregistrat la Cătămărăști Deal, copiii abuzați fiind preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pe 4 februarie.

O învățătoare a sunat la 112 pentru a sesiza abuzurile

Două surori, de 7 şi 8 ani, ar fi fost abuzate sexual de tatăl lor şi de un coleg al acestuia. Totul a ieşit la iveală când o învăţătoare a observat că fetele sunt mereu triste şi speriate şi a discutat cu ele. După discuţia cu fetele, dascălul a anunţat imediat autorităţile.Două surori, în vârstă de 7, respectiv 8 ani, ar fi fost abuzate sexual de tatăl lor. Ulterior, s-a aflat faptul că și un coleg de-al bărbatului ar fi agresat-o pe una dintre micuțe, scrie observatornews.ro. Copilele erau mereu triste și supărate, nu vorbeau cu nimeni la școală, așa că o învățătoare a stat de vorbă cu ele și le-a întrebat ce se întâmplă.

Minorele i-au povestit cadrului didactic momentele de groază prin care au fost nevoite să treacă din cauza tatălui lor. Dascălul a anunțat imediat autoritățile, care au început cercetările. Micuțele, dar și cei doi frați mai mici ai acestora au ajuns în grija Protecției Copilului. Mama copiilor a ales să-și părăsească partenerul, să-și lase copiii cu el și să plece.

Cele două fete de 7 și 8 ani, dar și cei doi frați mai mici ai acestora au ajuns cu toții în grija celor de la Direcția pentru Protecția Copilului, în timp ce polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și un dosar penal pentru o posibilă agresiune sexuală. Fetițele ar fi povestit învățătoarei, care le-a întrebat de ce stau atât de speriate și de ce nu vorbesc pe nimeni, că pe timpul nopții dorm cu tatăl lor și că acesta le-ar atinge în zonele intime și le-ar provoca dureri.

De altfel, s-a aflat faptul că și un alt coleg de muncă de-al tatălui ar fi fost văzut în timp ce ar fi agresat pe una dintre cele două fete. Fetele și cei doi frați mai mici se aflau în grija tatălui, după ce mama l-a părăsit pe bărbat și i-a lăsat pe copii în grija acestora, însă erau ținuți într-o stare deplorabilă, într-o locuință improvizată și de mai multe ori la școală, cadrele didactice au observat faptul că fetele nu sunt îngrijite. Continuă verificările pentru a vedea cum a fost posibil așa ceva și se face consiliere psihologică cu fetele.

Tatăl spune că acuzațiile sunt nefondate. El a declarat pentru Antena3 că de vină ar fi o femeie care era plătită să aibă grijă de copii.

„Pentru că am dat-o afară s-a dus şi a vorbit fel de fel de prostii, pe la şcoală, pe la nu ştiu cine, peste tot a vorbit. Nu ştiu cum s-a ajuns la acuzaţiile astea. Nu pot să-mi dau seama”, a spus bărbatul pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *