Poveste înfiorătoare într-un sat din Botoșani. Un făt de aproximativ trei kilograme, găsit într-o toaletă

Poveste înfiorătoare într-un sat din județul Botoșani. Un făt de aproximativ trei kilograme a fost găsit într-o toaletă. Surse din anchetă spun că mama și-ar fi ascuns sarcina, însă adevărul cumplit a ieșit la iveala pentru că femeia a suferit o hemoragie puternică și a ajuns la spital. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 iulie, în comuna Coțușca din județul Botoșani, potrivit StirileProtv.ro.

Femeia de 31 de ani era în vizită la niște rude. La un moment dat a mers la toaletă, iar când s-a întors, după o vreme, avea hainele pline de sânge. Aceasta le-a explicat rudelor că se simte rău.

Pentru că avea o hemoragie puternică, rudele au apelat la asistentul medical din sat, care a sunat la 112, iar femeia a fost dusă de urgență la spital. Suspicioase, rudele au drenat fosa septică și au descoperit acolo un făt de aproximativ trei kilograme. Au sunat imediat la poliție, care a început acum o anchetă in rem pentru infracțiunea de întrerupere a cursului sarcinii. Deocamdată, femeia în cauza este internată și nu a fost audiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *