Cât de trist! Dragoș, botoșăneanul mort în accident rutier, este plâns de întreaga comunitate. „Ai fost un copil exemplu pentru noi”

Dragoș, botoșăneanul mort în accident rutier, este plâns de întreaga comunitate. Tânărul de 22 de ani, din Blândești, lucra ca ospătar la o pensiune din comuna Stăuceni. Era un copil exemplu, spun angajatorii.

Dragoș, așa cum îi spuneau prietenii, se deplasa pe drumul județean DJ 297, dinspre Sulița către Blândești. Într-o curbă la dreapta, de pe raza localității Cerchejeni, botoșăneanul pierde controlul asupra direcției de mers și intră în impact cu podul și gardul unor locuințe, apoi se răstoarnă în șanț.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. Acesta se afla singur în autoturism”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

„Drum lin spre îngeri Dragoș! Ai fost un copil exemplu pentru noi și iți mulțumim că ai făcut parte din echipa noastră! Sincere condoleanțe familiei, din partea colectivului Pensiunii Andreea.Dumnezeu să vă dea putere și sa va ofere mângâiere în aceste momente îndurerate!”.

„Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre prieten drag. Știu că ne vezi de acolo sus, de unde ești! Drum lin”.
„Hei prietene, vino înapoi sa mai fim iar toți împreună sa petrecem iar serile și zilele împreună ca atunci când eram mici . Sa cutreieram iarăși toate străzile și dealurile pe biciclete cum făceam cândva sa stam pana tarziu afara la joaca la povesti, sa mai facem schimb de muzică și de jocuri pentru calculator…nu trebuia sa ne părăsești… știm că o să ne veghezi de sus și o sa razi de toate nebuniile noastre pe care trebuia sa le facem împreună, ai plecat mult prea devreme și ai lăsat în urma un gol imens, o familie îndurerată. Sincere condoleanțe familei Rămas bun prieten drag”.
„ Sincere condoleanțe! Cuvintele sunt de prisos în fața acestei mai pierderi…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *