Parfumuri confiscate de polițiști în cadrul unei acțiuni în Piața Centrală a municipiului Botoșani

foto arhiva

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au organizat, pe 16 iulie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în zona Pieței Centrale, din municipiul Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 57 de persoane și 7 agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.700 de lei, pentru abateri la regimul rutier, nerespectarea normelor de conviețuire socială și nerespectarea prevederilor legale privind piața produselor agricole.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat în zona Pieței Centrale, o persoană care oferea spre vânzare 33 de parfumuri, care prezentau inscripții și etichete ale unor mărci înregistrate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, iar parfumurile au fost supuse confiscării, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *