Cum a scăpat un botoșănean după ce a făcut acte false pentru o moștenire. Sora sa s-a plâns în justiție

Un botoșănean a scăpat nepedepsit după ce a făcut acte false pentru o moștenire de la părinții săi. Omul mai are patru frați, dar toți sunt plecați în străinătate și nu voiau să vină să facă succesiunea pentru apartamentul părinților. Așa că bărbatul s-a declarat unicul moștenitor,  a căutat martori mincinoși, a făcut acte false la Primărie și a reușit să facă succesiunea. Totul s-a petrecut în 2017, dar anul acesta magistrații Tribunalului Botoșani au decis încetarea procesului penal ca urmare a prescripției răspunderii penale.

Sora sa i-a făcut plângere penală

Niciunul dintre frații săi nu a vrut să vină acasă să facă succesiunea, iar după ce a aflat ce făcuse botoșăneanul, sora lui a considerat că are dreptul la niște bani așa căi-a făcut plângere penală. Trimis în judecată pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în declarații și participare improprie la săvârșirea infracțiunii de fals intelectual în formă continuată, bărbatul a fost prin sălile de judecată ani de zile.

Ca să îl ajute, frații acestuia au declarat că renunță la succesiunea legală, iar sora sa a spus și ea în fața notarului că nu are nicio pretenție la moștenire.

Se schimbă legea în România la moșteniri, succesiuni, proprietăți. Dispare taxa care făcea probleme românilor, nu te așteptai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *