VIDEO Un botoșănean a căzut într-o fântână, încercând să salveze o pisică

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ zece metri. Misiunea contracronometru a avut loc, miercuri seară, în localitatea Boscoteni. Botoșăneanul a coborât în fântână și a salvat o pisică. Când a ajuns la suprafață, a alunecat și a cazut în gol. S-a rănit la un picior și nu a mai avut puterea să urce singur la suprafață. Martor la eveniment, stăpânul felinei, a sunat după ajutor la 112.

„La caz s-au deplasat pompierii militari din cadrul din Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de intervenție și accesorii specifice, precum și o ambulanță SAJ. Primul echipaj care a ajuns la fața locului a fost cel de la Flămânzi. Unul dintre pompieri a coborât în fântână și, ajutat de colegi și câțiva localnici, a reușit să îl aducă la suprafață pe bărbat. Acesta era conștient și acuza dureri la un picior”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Intervenția a durat mai puțin de 15 minute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *