Doi șoferi, prinși cu transport ilegal de lemne de polițiștii botoșăneni. Amenzi de 4000 lei

Doi șoferi au fost amendați după ce au fost prinși cu transport ilegal de lemne. Sâmbătă,  8 iulie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Cândești, o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un tânăr, de 20 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente de proveniență sau transport, pentru cantitatea de peste 2 metri cubi de material lemnos transportată.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Vârfu Câmpului, o autoutilitară care transporta material lemons, condusă de un tânăr, de 32 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente legale de transport sau provenineță pentru cantitatea de peste 1,5 metri cubi de material lemnos pe care o transporta.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemons a fost supusă confiscării, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *