Tânăr prins conducând un ansamblu format din tractor agricol și atelaj hipo. Polițiștii botoșăneni i-au făcut dosar penal

La data de 8 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune, pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, în zona comunelor Romanești, Santa Mare, Durnești, Dobârceni, Mihalășeni, Ripiceni și Manoleasa, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 70 de persoane, au fost controlate 40 de autovehicule și 14 agenți economici.

În urma nergulilor constatate au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 de lei și au fost constatate 3 infracțiuni, în flagrant delict.

Potrivit sursei ciate, polițiștii din cadrul Polișiei Orașului Ștefănești au oprit pentru control, pe drumul comunal D.C. 26, în comuna Durnești, un ansamblu format din tractor agricol și atelaj hipo, condus de un tânăr, din comuna Durnești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

One thought on “Tânăr prins conducând un ansamblu format din tractor agricol și atelaj hipo. Polițiștii botoșăneni i-au făcut dosar penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *