Transfer surprinzător la FC Botoșani: Am semnat primul meu contract de profesionist

foto gsp.ro

La 25 de ani, olandezul Jayson Jamall Halman, extremă stânga, a semnat cu FC Botoșani primul său contract de profesionist. Până acum, el evoluase doar în ligile inferioare din Țările de Jos.

Transfer surprinzător la FC Botoșani. Înainte ca echipa moldoveană să anunțe mutarea, a făcut-o jucătorul olandez Jayson Jamall Halman, care s-a antrenat în ultima vreme cu formația lui Marius Croitoru.

„Sunt mai mult decât recunoscător să anunț că am semnat primul meu contract de profesionist. Sunt cu adevărat binecuvântat și nerăbdător să încep treaba”, a scris Halman, care la nivel de seniori reprezintă naționala din Aruba, o mică insulă din Marea Caraibelor, care face parte din Regatul Țărilor de Jos.

Cu puțin timp înainte, și impresarul acestuia, congolezul M’Sendo Minu Kololo, anunțase mutarea: „Mândru să anunț transferul lui Jayson Halman la FC Botoșani, în prima ligă din România. Mult succes în această provocare”.

Pentru Halman, aventura la FC Botoșani va fi prima la nivel de profesioniști. Până acum, el evoluase doar la nivelul ligilor inferioare din Țările de Jos, ultima dată la Noordwijk, în al treilea eșalon.

În sezonul precedent, Halman a jucat 22 de meciuri, în care a înscris două goluri și a pasat decisiv la 4 reușite, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *