Revolta unei femei din Botoșani, sătulă de mizeria și gălăgia din Parcul Tineretului: Asta nu-i viață ce o ducem noi

O femeie din Botoșani, care are locuință în Parcul Tineretului, își strigă disperarea. M. D. susține că nu este zi dată de la Dumnezeu în care locuitorii din zonă să nu consume alcool pe domeniul public și apoi să își facă nevoile pe lângă blocuri.

„Ăștia de la ghetouri au voie să bea pe unde apucă, nu-i vede nimeni. Ei au voie orice că zic că-i domeniul public! Și pereții noștri tot ai lor sunt!”, ne-a spus, revoltată, femeia.

Ea cere ca polițiștii locali să ia măsuri în acest sens, mai ales că de 23 de ani de când locuiește în zona respectivă nu are parte de altceva decât mizerie și scandal.

„Au trecut pe lângă ei mașina cu jandarmi, poliția locală, poliția județeană. Ei au pus sticlele la spate și nu le-a zis nimic, după aceea au aruncat sticlele sub geam la mine, au stat până la ora 21. Vreau să-i aduceți la cunoștință primarului, asta nu-i viață ce o ducem noi, din cauza lor. De 23 de ani, aceeași treabă, gălăgie, mizerie, nu au muncit niciodată, și trăiesc foarte bine!”, spune femeia.

Administratorul stadionului Victoria din Botoșani, agresat de un grup de tineri. Polițiștii au demarat o anchetă

7 thoughts on “Revolta unei femei din Botoșani, sătulă de mizeria și gălăgia din Parcul Tineretului: Asta nu-i viață ce o ducem noi

  1. Nimic nou! veniti si pe Savenilor , Independentei si Vornic Boldur. Consum de alcool in spatiul public, muzica pana la 1-2 noaptea, sticle sparte in Strada, nevoile fiziologice (ambele) satisfacute printre masini, copiii (in special fete) agresate pe Strada si lista e luuuunga.

    Locala si jandarmeria dorm la umbra copacilor de la liceul pedagogic !

  2. Chiar nu se autosesizează nici o instituție a statului?
    Chiar nu vreți sa mergem și noi liniștiți pe stradă?
    Nu va pasa acum? Lăsați ca o sa va pese la alegeri!

  3. Se vede de la o posta incompetenta autoritatilor locale, incepand cu primaria si politia si pana la jandarmerie… este inacceptabil ceea ce se intampla si nu inteleg, nu stiu daca se va schimba vreodata ceva in tara asta, nu mai spun in oras sau in judet… sa se schimbe in bine, ma refer. Se pare ca cei care “ne conduc” sunt condusi la randul lor de interlopi si de cei carora le cersesc voturile… execrabil.

  4. Alooo, Poliția Locală, vă mai faceți și voi datoria sau VĂ ESTE FRICĂ DE INFRACTORI?? Vă cresc gradele și vă umpleți de zel doar când amendați băbuța care vinde o legătură de pătrunjel la colțul străzii, dar cu cei care încalcă legea ce faceți??? Sunteți sclavii lor?
    NU UITAȚI că sunteți acolo în slujba noastră și plătiți din banii noștri, nu de interlopi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *