Administratorul stadionului Victoria din Botoșani, agresat de un grup de tineri. Polițiștii au demarat o anchetă

Administratorul stadionului Victoria din municipiul Botoșani a fost agresat, miercuri seară, de un grup de tineri. Ovidiu Lezeriuc ar fi încercat să-i scoată afară din incinta stadionului pe adolescenții care au intrat forțând una dintre plasele gardului, dar aceștia l-au lovit de mai multe ori.

„A fost agresat fizic de către un grup de adolescenți, care au intrat in incinta stadionului Victoria, forțând una dintre plasele gardului. Acesta a încercat să-i scoată afară, dar aceștia au devenit violenți și l-au lovit de mai multe ori. A reușit să cheme echipajul de Jandarmi, dar adolescenții violenți au fugit”, ne-a spus un martor.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și încearcă să îi identifice pe tinerii agresivi. Ei au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-ar fi produs agresiunea, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Deocamdată cercetările sunt efectuate pe faptă, neavând calitate vreo persoană în dosar. Dacă din cercetări va reieși faptul că autorii sunt minori, se vor dispune măsuri conform prevederilor legale privind răspunderea penală a acestora”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *