Mascații au intrat în casă peste un bărbat și l-au dus în Penitenciarul Botoșani. Fratele acestuia a încercat să îi împiedice și s-a ales și el cu cătușe

incatusat de mascatiMascații au intrat în casă peste un bărbat și l-au dus în Penitenciarul Botoșani. Fratele acestuia a încercat să îi împiedice și s-a ales și el cu cătușe. Ilie Cristinel Corneanu, din orașul sucevean Liteni, a fost condamnat, miercuri, la un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Asta după ce în ziua de 31 octombrie 2021, în jurul orelor 18:00, a condus un autoturism pe str. Lanul Gării din orașul Liteni provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale și refuzând prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În vederea punerii în executare a mandatului, lucrătorii Poliției Orașului Liteni împreună cu lucrători din cadrul S.A.S. Suceava au pătruns în locuința acestuia, dar nu l-au găsit acasă, așa că au mers la locuința mamei acestuia, din aceeași localitate.

Aici, l-au ridicat pe condamnat, dar fratele acestuia a încercat să îi împiedice pe oamenii legii să își facă treaba. Neculai Corneanu, de 58 de ani, a început să se manifeste agresiv verbal, fiind imobilizat prin aplicarea cătușelor si condus la sediul Poliției Orașului Liteni unde a fost sancționat cu 1.000 lei amendă.

Fiica botoșăneanului de 56 de ani, aflat în stare gravă, face un apel disperat: Un strop de sânge îi poate salva viața tatălui meu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *