VIDEO O farmacie din Botoșani a lansat un produs care te ajută să treci peste oboseală și stres. Ce este Tonitil- puterea vulturului

O farmacie din Botoșani a lansat un produs nou care te ajută să treci peste oboseală și stres. Lanțul de farmacii Anca a anunțat scoaterea la vânzare a produsului Tonitil- puterea vulturului, destinat tuturor persoanelor care sunt obosite, streste și au nevoie de putere de concentrare.

„Vom ieși în această perioadă cu un produs nou, de vară, care se numește Tonitil. Este sub formă de comprimate și sub formă de fiole buvabile. Acest produs este pe bază de aminoacizi. Știm foarte bine ce sunt aminoacizii, sunt cei care ne ajută să construim proteinele, cele care sunt considerate cărămida organismului. Așa încât acest produs, garantat, vă va ajuta să treceți mai ușor poate această perioadă de vară, care este aglomerată la toată lumea și ne va ajuta să trecem peste perioada de oboseală”, a declarat Anca Boldea, deținătoarea lanțului de farmacii.

Practoc, Tonitil este un energizant și revigorant menit să reducă oboseala și extenuarea, îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *