VIDEO Bunicii cu vârsta peste 60 de ani, premiați de Farmacia Anca Botoșani. Anca Boldea: „Ne bucurăm să fim în ajutorul bunicilor”

Bunicii cu vârsta peste 60 de ani au fost premiați de Farmacia Anca Botoșani, în urma unei tombole organizată în Luna Bunicilor. Extragerea a avut loc marți, când farmacista Anca Boldea, deținătoarea lanțului farmaceutic, a anunțat cine sunt câștigătorii.

Marele premiu de 500 de lei a fost câștigat de Mihail Coteț, de 73 de ani, locul doi, de 300 lei, a fost câștigat de Irimia Corneliu de 72 de ani, iar premiul trei în valoare de 200 de lei a fost câștigat de Elena Iacob, de 67 de ani.

Totodată, au fost oferite următoarele premii: glucometre și cutii cu teste, dar și 10 vouchere de câte 100 lei.

Testări gratuite oferite de farmacie

„Ne bucurăm să fim în ajutorul bunicilor și spunem, ca de fiecare dată, cine nu are bunici, să-și cumpere! Nu, nu există bunici să ne cumpărăm, din păcate, suntem puțini, din ce în ce mai puțini cei care ne bucurăm de ajutorul bunicilor. Și eu la rândul meu pot să spun că mă bucur de ajutorul mamei, astfel încât copiii mei pot să fie fericiți că au un bunic care are grijă de ei în educația lor. Mulțumesc tuturor celor care au participat la această tombolă”, a declarat Anca Boldea.

Anca Farm a venit în sprijinul bunicilor și nu numai, a tuturor persoanelor peste 60 de ani, printr-o serie de evenimente desfășurate în această perioadă, respectiv o testare gratuită a filmului lacrimal, în luna mai, apoi a urmat Caravana Medicilor în luna iunie, unde farmacia Anca a ajutat cu materialele necesare. De asemenea, de Ziua Drapelului, s-au făcut testări gratuite pentru 100 de persoane inclusiv pentru colesterol, glucoză etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *