Un liceu din Botoșani este pe locul 28 din 1.443, pe țară, după promovabilitatea la Bacalaureat

Un liceu din județul Botoșani se află pe locul 28 din 1.443, pe țară, după promovabilitatea la Bacalaureat. Este vorba despre Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani, acolo unde un singur elev nu a promovat.

Potrivit directorului unității de învățământ, Cristina Chiriac, având în vedere situațiile deosebite cu care s-au confruntat elevii de-a lungul acestor ani de studii, rezultatele sunt deosebite.

„Chiar dacă ați trecut prin pandemie, ore în regim on-line, reforme educaționale cu structură modulară, dragi absolvenți, v-ați adaptat cu ușurință la noile cerințe și realități, v-ați pregătit temeinic și ați dovedid că educația contează pentru prezent și viitor, indiferent de obstacole! Datorită vouă, Colegiul Eminescu se află pe locul 28 din 1443 de licee din țară, și pe locul I la nivel județean! Mult succes în următoarea treaptă a formării voastre profesionale și să vă continuați drumul cu aceeași responsbilitate și dedicație! Felicitări și profesorilor care v-au încurajat pe tot parcursul anilor de liceu, dar și părinților care v-au sprijinit în performanțele obținute”, susține Cristina Chiriac.

De altfel, singurul elev din județul Botoșani care a obținut media 10 la Bacalaureat este de la acest colegiu.

Rezultate dezastruoase la Bacalaureat în unele licee din județul Botoșani, cu promovabilitate zero sau cu un singur candidat admis. Lista cu cele mai mari medii pe unități de învățământ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *