Tânăr din Botoșani, student al Academiei de Poliție- Jandarmi. „M-am ambiționat să-mi continui studiile și să avansez în viață și în carieră”

Un tânăr din Botoșani este dat exemplu de Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București, unde acesta studiază la specializarea Jandarmi. Ciprian Claudiu Ștefan a spus că și-a dorit să evolueze în carieră și a ales să meargă la Academie după ce a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni.

„Ca persoană am început de jos, am început și terminat Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni în anul 2018, continuând timp de 4 ani să fiu subofițer în cadrul Jandarmeriei Române. Apoi, urmărind progresul colegilor și studenților care soseau în practică la IJJ Botoșani, m-am ambiționat să îmi continui studiile și să avansez în viață și în carieră, urmând cursurile Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București.

Imensă mi-a fost bucuria când am fost declarat admis în anul 2022! Mi-am dorit de foarte mult timp să devin jandarm și timpul a fost de partea mea când am fost admis în cele două instituții ale MAI. Celor care vor să urmeze o astfel de carieră, le pot spune că oricât de mult timp ar dura pentru cineva să își îndeplinească dorințele trebuie să persevereze și să creadă în ele, pentru că într-o zi, acestea se vor împlini!”, spune Ciprian.

Singura elevă din Botoșani cu 10 la Bacalaureat: Mă simt foarte fericită! Nu eram sigură că voi obține notă maximă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *