Un fost profesor din Botoșani, dat în urmărire de Poliția Română. Dacă va fi prins, va ajunge direct la închisoare

Un fost profesor din Botoșani a fost dat în urmărire de Poliția Română, iar, dacă va fi prins, va ajunge direct la închisoare. Este vorba de fostul profesor de la Liceul cu Program Sportiv Constantin Cristian Mreană, care a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru viol.

Botoșăneanul, în vârstă de 54 de ani, are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Se pare că acesta a fugit din țară înainte de a fi condamnat.

„La data de 08.06.2023 Judecatoria Botosani a emis mandatul de executare 528 cel in cauza fiind condamnat la 7 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de viol”, a anunțat Poliția Română.

A violat o elevă

Constantin Cristian Mreană a violat o elevă de 15 ani, de la același liceu la care preda el. Botoșăneanul a fost, de asemenea, obligat la plata în favoarea victimei sale a sumei de 15.000 euro, cu titlu de daune morale. De asemenea, fostul profesor are interdicția de a comunica ori de a se apropia de fată, precum şi dreptul de a se apropia de locuinţa acesteia, la o distanță mai mică de 100 de metri, pe o perioadă de 4 ani.

Pe 3 septembrie 2018, profesorul ar fi întreţinut un raport sexual normal cu o minoră de 15 ani, prin constrângerea fizică şi morală a acesteia. Scenele s-ar fi petrecut în pădurea de la Rediu, după ce fata ar fi urcat în mașina profesorului pentru a-și rezolva probleme legate de școală.

FOTO Macabru! Un bărbat a fost găsit mort la Cornișa

 

Un fost profesor din Botoșani, condamnat pentru viol. A violat o elevă de 15 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com