Prima provocare lansată de Valeriu Iftime a fost acceptată. Persoana care a achiziționat abonamente și a predat ștafeta altor doi oameni de afaceri botoșăneni

Dan Alupoaie, managerul BRD Botoșani, a răspuns, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, provocării lansate de către Valeriu Iftime, de a achiziționa un anumit număr de abonamente aferente noului an competițional.

Eu am acceptat provocarea primită din partea domnului Valeriu Iftime și voi achiziționa două abonamente la meciurile de acasă ale FC Botoșani pentru sezonul 2023-2024! Pentru a respecta și a doua parte din provocare, «predau la rândul meu ștafeta» domnului Eugen Cărăușu, director regional Vodafone, respectiv domnului Ovidiu Huțu, manager SC Ovisim Impex SRL, pentru a achiziționa la rândul dumnealor câte un abonament sau un număr de abonamente la meciuri, cu rugămintea de a transmite mai departe această provocare către alte două persoane alese de fiecare. Hai FC Botoșani!”, a spus Dan Alupoaie în postarea sa.

Iftime a achiziționat 20 de abonamente și i-a provocat pe primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, și directorului BRD Botoșani, Dan Alupoaie să facă același gest. Deocamdată, doar Dan Alupoaie a răspuns provocării,.

Ne arătăm, pe această cale, recunoștința pentru că s-a alăturat demersului nostru și așteptăm să aflăm dacă și cei doi oameni de afaceri provocați de către dumnealui vor accepta să facă parte din lanțul provocărilor noastre!”, este declarația oficialilor FC Botoșani.

Valeriu Iftime joacă „Leapșa” cu abonamentele pentru Liga 1. Ce provocare a lansat pentru primarul Cosmin Andrei și directorul unei bănci din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *