Valeriu Iftime joacă „Leapșa” cu abonamentele pentru Liga 1. Ce provocare a lansat pentru primarul Cosmin Andrei și directorul unei bănci din Botoșani

FC Botoșani a încheiat cel mai slab sezon din istorie, iar finanțatorul Valeriu Iftime încearcă să reformeze echipa pentru sezonul următor. L-a adus pe Marius Croitoru, omul alături de care speră să readucă echipa în playoff.

FC Botoșani a avut o medie mică de spectatori pe meci, 1.635, adică penultima din prima divizie. Așa că, pentru a aduce lumea înapoi la stadion, Valeriu Iftime a lansat provocare.

El a cumpărat 20 de abonamente pe care urmează să le împartă. El i-a provocat pe Cosmin Andrei, primarul municipiului, și pe Dan Alupoaie, directorul unei bănci din oraș, să îi urmeze exemplul.

”Valeriu Iftime vine cu o provocare pentru iubitorii fotbalului botoșănean! Finanțatorul FC Botoșani dă startul „provocării abonamentelor”: acesta a achiziționat deja 20 de abonamente pentru sezonul 2023-2024, oferind, astfel, mai departe, invitația de a proceda la fel. În acest sens, acesta deja le-a „predat ștafeta” primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei  dar și lui Dan Alupoaie, pentru a achiziționa un anumit număr de abonamente aferente noului an competițional, bineînțeles, cu dorința de a transmite mai departe această provocare către alte două persoane alese de fiecare. De asemenea, domnul Iftime vă invită și pe voi, suporterii, cei care ați fost în atât de multe momente „al 12-lea jucător” al echipei noastre, să vă achiziționați cât mai multe abonamente și să fiți alături de băieții noștri și în cadrul noii stagiuni, ce va debuta la mijlocul lunii iulie”, anunță FC Botoșani.

Un om de afaceri din Botoșani la meciurile naționalei din Kosovo şi Elveţia. A zburat cu tricolorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *